Close

Sledite nam na:

Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja Tuje rešitve d.o.o. (Alles Mooi)

Tuje rešitve d.o.o. vzdržuje to spletno stran za izboljšanje dostopa javnosti do informacij o svojem delu.

Trudimo se, da so informacije na tej spletni strani čim bolj točne. Kljub temu ne moremo jamčiti za njihovo natančnost. Če bomo opozorjeni na napake, jih bomo popravili. Tuje rešitve d.o.o., ki trguje kot Alles-Mooi, ne prevzema odgovornosti za kakršno koli izgubo ali škodo, povzročeno z uporabo informacij na tej spletni strani.

 

Avtorske pravice in reprodukcija

Vsebina te spletne strani je, če ni drugače navedeno, zaščitena z avtorsko pravico podjetja Tuje rešitve d.o.o., ki trguje kot Alles-Mooi. Razmnoževanje vsebine spletnega mesta je dovoljeno, pod pogojem, da je podjetje Tuje rešitve d.o.o., ki trguje kot Alles-Mooi, označeno kot vir.

 

Povezave do drugih virov

To spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest ali virov. Upoštevajte, da Tuje rešitve d.o.o., ki trguje kot Alles-Mooi, ne nadzoruje in ne more jamčiti za ustreznost, pravočasnost ali natančnost zunanjih materialov.

 

Varnost, shranjevanje in prenos informacij

Upoštevamo stroge varnostne postopke, da zagotovimo, da vaši osebni podatki brez vašega dovoljenja niso poškodovani, uničeni ali razkriti tretji osebi, in da preprečimo nepooblaščen dostop do njih. Računalniki, ki hranijo podatke, se hranijo v varnem objektu z omejenim fizičnim dostopom, za zaščito elektronskega dostopa pa uporabljamo varne požarne zidove in druge ukrepe. Če sodelujemo s tretjimi osebami, bomo od njih zahtevali, da sprejmejo podobne ukrepe za zaščito vaših podatkov.

Vse informacije, ki jih zbiramo ali beležimo, so omejene na naše pisarne. Dostop do osebnih podatkov lahko dobijo le zaposleni, ki podatke potrebujejo za opravljanje določenega dela. Izrecno vas bomo vprašali, kadar bomo potrebovali podatke za vašo identiteto. Morda bomo od vas zahtevali sodelovanje z našimi varnostnimi pregledi, preden vam razkrijemo informacije. Osebne podatke, ki nam jih posredujete, lahko kadar koli posodobite tako, da si ogledate stran Moji podatki.

 

Plačilo

Družba Alles-Mooi želi, da je vaše plačilo čim bolj enostvno in brez skritih stroškov storitve.

  • Kreditne kartice: sprejemamo kartice Visa in MasterCard (do 1.000 EUR)
  • Debitne kartice: Sprejemamo Maestro, Visa Electron in Visa Debit
  • PayPal: Med postopkom naročila boste preusmerjeni neposredno na PayPal.com

Bančna nakazila: Bančnih nakazil praviloma ne sprejemamo, lahko pa se obrnete na nas in se pozanimajte, ali lahko tudi po tem kanalu olajšamo vaš nakup.

 

Pritožbe

V malo verjetnem primeru, da prejmete poškodovano blago, želimo pri Alles-Mooi zelo jasno komunicirati, ko gre za pritožbe. Za vložitev pritožbe sledite spodnjim korakom.

 

Korak 1

Pošljite nam e-pošto z naslednjimi informacijami (če so na voljo): Pišite nam

  • Ime in naslov stranke, kjer je bilo blago prejeto
  • Številka računa in datum nakupa
  • Ime izdelka
  • Kratek opis napake
  • Eno ali dve digitalni sliki, na katerih je vidna škoda ali napaka

Korak 2

Primer bomo pregledali v najkrajšem možnem času in vam poslali e-pošto ali vas poklicali po telefonu z navodili, kako naprej.

Korak 3

Ko nam je izdelek z napako vrnjen, bomo poskrbeli, da bo težava odpravljena v najkrajšem možnem času. Ta postopek lahko kljub temu traja nekaj časa in vnaprej vas prosimo za potrpljenje. Prosimo, da vse tekstilne izdelke v neuporabljenem stanju vrnete v originalni embalaži.

 

Več informacij o naših pogojih za obravnavo pritožb

Garancijski zahtevki so odobreni v skladu z zakonskimi zahtevami. Zakonsko imate pravico do nadaljnje izpolnitve (popravka ali zamenjave) v zakonski garancijski dobi dveh let od datuma dobave za morebitne napake ali poškodbe. Ne sprejemamo odgovornosti za škodo ali napake, ki nastanejo zaradi nepravilne uporabe, obratovanja ali skladiščenja, malomarne ali nezadostne nege in vzdrževanja, preobremenitve ali nepravilnega popravila. Podrobnosti o garancijskih zahtevkih najdete v Pogojih poslovanja.