Close

Sledite nam na:

Terapevtske nogavice, ki stopalom povrnejo udobje!

PONOVNO SE ZALJUBITE V HOJO

Udobje stopal za diabetike in osebe s slabo prekrvavitvijo!

"Vsi diabetiki imajo PRAVICO do udobja stopal!"

Si lahko predstavljate, da obstaja tkanina, ki obožuje vaša stopala? Organsko, čudežno naravno vlakno, ki odvaja vlabo bolje kot karkoli drugega na planetu? Močnejša tkanina, ki bi zagotavljala udobje, blaženje in obstojnost kot nobena druga?

Preveč pogosto se zgodi, da so naša stopala vroča ali mrzla, mokra in prepotena ali pa samo boleča. Preveč pogosto nas boleča stopala prisilijo, da se ustavimo in počivamo.

Ni treba, da je tako!

Predstavljamo Alles Mooi MOHER terapevtske nogavice

Moher je krzno angora koz. Poznamo ga tudi pod imenom “plemenito ali čudežno vlakno. Vlakna moherja so močnejša in bolj obstojna kot merino volna.

MOHER - gladka, obstojna, termoregulatorna in antibakterijska vlakna!

ODVAJANJE VLAGE. Kapilarna narava moherja prenaša vlago skozi žile vlaken in skozi pore, ter tako zagotavlja odvajanje znoja boljše kot katera koli druga vlakna. To pomeni, da bodo vaša stopala ostala suha. Suha stopala = več užitka v hoji.

GLADKA STRUKTURA. Gladka struktura povrhnjice moher vlaken zmanjšuje drgnjenje, kar poskrbi za udobje in preprečuje nastajanje žuljev. Sedaj se lahko osredotočite na naravo, prijatelje in uživanje v teh čudovitih trenutkih.

_DSC0552-web

TERMOREGULACIJSKE lastnosti moherja so boljše od vseh drugih vlaken, ki jih najdete v nogavicah. Vroče ali mrzlo, poleti ali pozimi, vašim stopalom bo vedno udobno, toplo in suho.

_DSC0836-web

ANTIBAKTERIJSKE / BREZ NEPRIJETNIH VONJAV. Gladka struktura vlaken preprečuje kopičenje bakterij in skupaj z naravnimi sposobnostmi odvajanja vlage omogoča, da stopala dihajo in ostanejo brez neprijetnih vonja. Nosite jih lahko do 7 dni brez pranja.

_DSC0836-web
_DSC0817-web

ODLIČNE TERAPEVTSKE NOGAVICE. Brez elastike, ki bi na vrhu nogavice neudobno sedela na nogi. Naravna elastičnost moher vlaken zagotavlja postopen pritisk na stopalo in meča. Ploščat šiv na prstih preprečuje trenja in drgnjena na prstih.

Kaj o nogavicah pravijo zadovoljni uporabniki:

"Že 20 let nisem nosil nobenih drugih nogavic"

5/5

Močno priporočam te nogavice. Po nasvetu svojega zdravnika že 20 let nosim samo te nogavice. Imam težave z periferno nevropatijo na stopalih in edemi na nogah. Te nogavice ne ovirajo prekrvavitve v mojih stopalih na manšeti. Hi, I highly recommend these socks. On the advice of my GP I have worn these mohair sock for more than 20 years and don’t wear anything else on my feet. I suffer from peripheral neuropathy in my feet and oedema in my legs. these socks do not impede circulation at the cuff.

Gareth Davies

South Africa

"To so moje najljubše nogavice"

5/5

To so moje najljubše nogavice. Vedno sem imel težave z mrzlimi stopali in te nogavice pri tem zelo pomagajo. Vsakič ko jih nosim me presenetijo s svojim udobjem. Ko sprehajam svojega psa me dežni škornji pogosto ožulijo, kar pa se z moher nogavicami ne dogaja več. V mojem predalu za nogavice so sedaj samo še modeli Alles Mooi nogovic, ki jih lahko nosim v vsakem vremenu in v vseh letnih časih.

Jerry

Slovenia

"Fantastične nogavice"

5/5

"Fantastične nogavice. Prvič sem se z moher nogavicami srečala v Južni Afriki, ko sem v njih igrala golf, nisem pa mislila, da jih bom našla tudi v UK. Alles Mooi so nogavice, ki jih potrebujem v svojem življenju. Moja stopala pozimi ohranjajo topla in poleti hladna in suha. Moher nogavice uporabljam za igranje golfa, verjamem pa da bi bile odlične za pohodnike in kolesarje."

Patt

UK

Darilo iz Južne Afrike:

Kot Južnoafričan, ki že več kot 10 let živi v Evropi, in kot direktor mednarodnega podjetja, podjetnik in pohodnik, bi rad z vami delil najboljše izdelke, ki jih ponuja moj “dom”.

Južnoafričani dobro poznamo kvalitetne nogavice in moč narave. Več kot polovica moherja na svetu je pridelanega v Južni Afriki. Vsak Alles Mooi izdelek je narejen s pomočjo starih tradicij, znanja, strasti, izkušenj, podpore lokalnim skupnostim in truda, da s svojim delom v naravi povzročamo čim manj neprijetnih posledic.

Prebivalcem Južne Afrike “alles mooi” pomeni vse lepo, za nas preprosto pomeni veliko ljubezni in strasti, iz srca. Alles Mooi je nastal iz skupnih vrednost, integritete, ljubezni do narave ter veliko truda in vztrajnosti. Pri nas dobite to, kar vidite na etiketi. Ljubezen, strast in pozornost na detajle so osnovne sestavine vseh izdelkov v Alles Mooi ponudbi.

Foot comfort for Diabetes patients

Popolne terapevtske nogavice:

Edinstvena kombinacija naravnih materialov združena v nogavice primerne za diabetike.

Medi ++ Moher nogavice

NOGAVICE PRIMERNE ZA DIABETIKE IN OSEBE S SLABO PREKRVAVITVIJO

 

Popolnoma oblazinjen podplat iz moherja za maksimalno absorbcijo in udobno prileganje v čevlje.

 

Izjemno mehka bambusova vlakna z dodatnim raztezanjem se noge dobro oprimejo, vendar ne ovirajo cirkulacije.

 

Nizek profilni šiv na predelu prstov za dodatno udobje.

 

Ne-restriktiven vrh nogavice preprečuje nastanek “elastičnega ugriza”.

 

Primerno tudi za uporabo v prostem času, niso pa namenjene težji hoji in bolj zahtevnim aktivnostim.

 

Sestava: 18% moher, 18% merino volna, 50% bambus, 14% poliamid.

Naše jamstvo

Če po 7 dneh nošenja ALLES MOOI nogavic ne boste popolnoma navdušeni, vam bomo povrnili denar.

Vemo, da boste nas ALLES MOOI nogavicami navdušeni tako kot mi. Več kot 95% naših kupcev se vrne po drugi, tretji ali četrti par nogavic. Če pa iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni po tem, ko ste 7 dni nosili nogavice ALLES MOOI, vam povrnemo denar. Pišite nam na info@alles-mooi.com in posredovali vam bomo naslov, kamor lahko vrnete nogavice. Čeprav popolnoma verjamemo v naše nogavice, se zavedamo, da ne bodo ustrezale popolnoma vsem.