Close

Sledite nam na:

Golf

Skriti adut - nogavice, ki so popolnoma prevzele svet golfa...

IZKUSITE ŠE VEČ RADOSTI GOLFA

Poslovite se od bolečin in nelagodja in odigrajte vseh 36 lukenj s svežimi stopali!

"Občutek, kot da igrate golf na oblakih!"

Si lahko predstavljate, da obstaja tkanina, ki obožuje vaša stopala? Organsko, čudežno naravno vlakno, ki odvaja vlabo bolje kot karkoli drugega na planetu? Močnejša tkanina, ki bi zagotavljala udobje, blaženje in obstojnost kot nobena druga?

Preveč pogosto igre golfa zaključimo z prepotenimi stopali, ki so bila prepotena 18 ali več lukenj. Prevečkrat komaj čakamo, da po igri golfa s stopal strgamo čevlje in nogavice. 

Ni treba, da je tako!

Predstavljamo Alles Mooi MOHER nogavice za GOLF

Moher je krzno angora koz. Poznamo ga tudi pod imenom “plemenito ali čudežno vlakno. Vlakna moherja so močnejša in bolj obstojna kot merino volna.

MOHER - gladka, obstojna, termoregulatorna in antibakterijska vlakna!

Vaša stopala ohranjajo suha in brez žuljev v vseh vremenskih pogojih!

ODVAJANJE VLAGE. Kapilarna narava moherja prenašajo vlago skozi žile vlaken in skozi pore, ter tako zagotavlja odvajanje znoja boljše kot katera koli druga vlakna. To pomeni, da bodo vaša stopala ostala suha, tudi če brodite po potokih. Suha stopala = več užitka v golfu.

GLADKA STRUKTURA. Gladka struktura povrhnjice moher vlaken zmanjšuje drgnjenje, kar poskrbi za udobje in preprečuje nastajanje žuljev med igranjem golfa . Sedaj se lahko osredotočite na igro, prijatelje in uživanje v teh čudovitih trenutkih.

TERMOREGULACIJSKE lastnosti moherja so boljše od vseh drugih vlaken, ki jih najdete v nogavicah. Vroče ali mrzlo, poleti ali pozimi, vašim stopalom bo vedno udobno, toplo in suho.

ANTIBAKTERIJSKE / BREZ NEPRIJETNIH VONJAV. Gladka struktura vlaken preprečuje kopičenje bakterij in skupaj z naravnimi sposobnostmi odvajanja vlage omogoča, da stopala dihajo in ostanejo brez neprijetnih vonja. Nosite jih lahko do 7 dni brez pranja.

OBSTOJNE. Prožna narava moherja pomeni, da ga lahko upogibamo in zvijamo, brez da bi ga poškodovali. To zagotavlja, da bodo vaše nogavice zdržale dlje časa.

Zaupajo nam legende

Andrej Štremfelj, ki je prvi alpinist, ki je prejel nagrado Poilet d’Or za alpinistični vzpon po južnem grebenu na južni vrh Kangchenjunga (8476 m) in je leta 1990 v družbi žene Marije postal prvi poročeni par, ki je dosegel vrh Everesta, verjame v naše nogavice. Pri Alles Mooi smo navdušeni, da sta Andrej in Marija izbrala naše nogavice.

"Nogavice sem imel priložnost preizkusiti na nekaj celodnevnih pohodniških turah, kjer so se odlično obnesle. Najprej sem imel občutek, da mi bo noga v čevlju drsela, vendar sem se zmotil. Nogavice zagotovijo dober oprijem med stopalom in čevljem in noga je bila zelo stabilna. Ko sem nogavice prvič uporabil, nisem občutil nobenega pritiska na prste in nobenih bolečin, niti po 1500m spusta. Po dveh dnevih pohodništva in plezanja niso imele neprijetnega vonja. Odlično!"
Andrej Štremfelj
Vodič po gorah in alpinistična legenda

Ljubitelji golfa o naših nogavicah pravijo:

"Tako udobne in tople, da ga je nemogoče razumeti"

5/5

"Kot ljubitelj narave preživim v gozdu ali gorah vsaj 100 dni v letu. Do sedaj sem uporabljal nogavice drugih proizvajalcev, ki so se mi zdele dobre, dokler nisem preizkusil moher nogavic. Moram reči, da so te nogavice neverjetne. Uporabljal sem jih v mrzlih in mokrih pogojih na Finskem in Švedskem. Nogavice so tako udobne in tople, da je to težko razumeti. Tudi po dolgem in napornem dnevu so nogavice udobne in suhe. Poleg tega pa jih lahko nosiš več dni zapored brez pranja. To je nekaj česar ne moreš narediti z nobenimi drugimi nogavicami."

Petri Aarnio

Finland

"Super nogavice za vse vrste športnih aktivnosti"

5/5

"Super nogavavice za superge. Primerne so za vse vrste športa in vsakdanjo uporabo. Stopala ostanejo sveža in brez neprijetnih vonjav, tudi po več dnevih uporabe."

Vanja Eržen

Slovenia

"Moraš jih preizkusiti, da lahko verjameš"

5/5

"Moraš jih preizkusiti, da lahko verjameš. Najboljši izziv za nogavice je dolg izlet, kjer nimaš izbire in moraš nogavice nositi ure in ure. Brez neprijetnih vonjah in potenja, udobje pa traja in traja. Izjemno!"

Žane

Slovenia

"Stopala ostanejo suha in udobna"

5/5

"Močno priporočam za tek in druge športe. So izjemno udobne in stopala v njih ostanejo suha."

Nina

Aberdeen Scotland

"Najboljše in najbolj udobne nogavice"

5/5

"Te nogavice so najboljše in najbolj udobne nogavice kar sem jih kadarkoli nosil. Uporabljam jih za tek in pohodništvo. Te nogavice potrebujemo tudi na Danskem!"

David Jensen

Denmark

Darilo iz Južne Afrike:

Kot Južnoafričan, ki že več kot 10 let živi v Evropi, in kot direktor mednarodnega podjetja, podjetnik in pohodnik, bi rad z vami delil najboljše izdelke, ki jih ponuja moj “dom”.

Južnoafričani dobro poznamo kvalitetne nogavice in moč narave. Več kot polovica moherja na svetu je pridelanega v Južni Afriki. Vsak Alles Mooi izdelek je narejen s pomočjo starih tradicij, znanja, strasti, izkušenj, podpore lokalnim skupnostim in truda, da s svojim delom v naravi povzročamo čim manj neprijetnih posledic.

Prebivalcem Južne Afrike “alles mooi” pomeni vse lepo, za nas preprosto pomeni veliko ljubezni in strasti, iz srca. Alles Mooi je nastal iz skupnih vrednost, integritete, ljubezni do narave ter veliko truda in vztrajnosti. Pri nas dobite to, kar vidite na etiketi. Ljubezen, strast in pozornost na detajle so osnovne sestavine vseh izdelkov v Alles Mooi ponudbi.

Izberite prave golf nogavice za vas:

Edinstvena kombinacija naravnih materialov združena v nogavice primerne za ljubitelje golfa.

Breezer Mohair nogavice

Izjemno udobne nizke nogavice za golf.

Oblika nogavic preprečuje, da bi nogavic zdrsnila pod rob čevlja. 

Priljubljen model med vsemi ljubitelji športa, ki je primeren tudi za vsakdanjo rabo.

Sestava: 27% moher, 27% merino volna, 21% bambus, 25% poliamid.

HELIA Mohair nogavice

Še eden izmed modelov nogavic, ki so priljubljeni med ljubitelji golfa. 

IZJEMNO UDOBNE, VISOKO FUNKCIONALNE NOGAVICE

Prilagodljive in trpežne nogavice, ki so primerne za igranje golfa v vseh vremenskih pogojih.

Uporabljajo jih tudi pohodniki, kolesarji, tekači in ljubitelji sprehodov.

Sestava: 20% moher, 20% merino volna, 22% bambus, 38% poliamid.

BREEZER MOHER nogavice - nizke

BREEZER NIZKE NOGAVICE

Oblika nogavice preprečuje, da bi umazanija in drugi elementi prišli v nogavico.

Primerne za izvajanje različnih športnih aktivnosti ali vsakdanjo uporabo.

Sestava: 27% moher, 27% merino volna, 21% bambus, 25% poliamid.

Naše jamstvo

Če po 7 dneh nošenja ALLES MOOI nogavic ne boste popolnoma navdušeni, vam bomo povrnili denar.

Vemo, da boste nas ALLES MOOI nogavicami navdušeni tako kot mi. Več kot 95% naših kupcev se vrne po drugi, tretji ali četrti par nogavic. Če pa iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni po tem, ko ste 7 dni nosili nogavice ALLES MOOI, vam povrnemo denar. Pišite nam na info@alles-mooi.com in posredovali vam bomo naslov, kamor lahko vrnete nogavice. Čeprav popolnoma verjamemo v naše nogavice, se zavedamo, da ne bodo ustrezale popolnoma vsem.