Close

Sledite nam na:

Nogavice, ki lovcem omogočajo, da ostanejo zunaj dlje …

IZKUSITE ŠE VEČ UŽITKOV V NARAVI

Poslovite se od mrzlih stopal, ko sedite in prepotenih stopal, kadar hodite in sledite plenu!

"Občutek, kot da lovite na oblakih!"

Si lahko predstavljate, da obstaja tkanina, ki obožuje vaša stopala? Organsko, čudežno naravno vlakno, ki odvaja vlabo bolje kot karkoli drugega na planetu? Močnejša tkanina, ki bi zagotavljala udobje, blaženje in obstojnost kot nobena druga?

Preveč pogosto iz narave pridemo  s stopali, ki so bila mokra in prepotena več ur. Prevečkrat komaj čakamo, da po končanem lovu s stopal strgamo čevlje in nogavice.

Ni treba, da je tako!

Predstavljamo Alles Mooi MOHER nogavice za LOV

Moher je krzno angora koz. Poznamo ga tudi pod imenom “plemenito ali čudežno vlakno. Vlakna moherja so močnejša in bolj obstojna kot merino volna.

MOHER - gladka, obstojna, termoregulatorna in antibakterijska vlakna!

Vaša stopala ohranjajo suha in brez žuljev v vseh vremenskih pogojih!

ODVAJANJE VLAGE. Kapilarna narava moherja prenašajo vlago skozi žile vlaken in skozi pore, ter tako zagotavlja odvajanje znoja boljše kot katera koli druga vlakna. To pomeni, da bodo vaša stopala ostala suha, tudi če brodite po potokih. Suha stopala = več užitka pri lovu.

GLADKA STRUKTURA. Gladka struktura povrhnjice moher vlaken zmanjšuje drgnjenje, kar poskrbi za udobje in preprečuje nastajanje žuljev med igranjem lovom. Sedaj se lahko osredotočite na lov, prijatelje in uživanje v teh čudovitih trenutkih.

TERMOREGULACIJSKE lastnosti moherja so boljše od vseh drugih vlaken, ki jih najdete v nogavicah. Vroče ali mrzlo, poleti ali pozimi, vašim stopalom bo vedno udobno, toplo in suho.

ANTIBAKTERIJSKE / BREZ NEPRIJETNIH VONJAV. Gladka struktura vlaken preprečuje kopičenje bakterij in skupaj z naravnimi sposobnostmi odvajanja vlage omogoča, da stopala dihajo in ostanejo brez neprijetnih vonja. Nosite jih lahko do 7 dni brez pranja.

OBSTOJNE. Prožna narava moherja pomeni, da ga lahko upogibamo in zvijamo, brez da bi ga poškodovali. To zagotavlja, da bodo vaše nogavice zdržale dlje časa.

Zaupajo nam legende

Andrej Štremfelj, ki je prvi alpinist, ki je prejel nagrado Poilet d’Or za alpinistični vzpon po južnem grebenu na južni vrh Kangchenjunga (8476 m) in je leta 1990 v družbi žene Marije postal prvi poročeni par, ki je dosegel vrh Everesta, verjame v naše nogavice. Pri Alles Mooi smo navdušeni, da sta Andrej in Marija izbrala naše nogavice.

"Nogavice sem imel priložnost preizkusiti na nekaj celodnevnih pohodniških turah, kjer so se odlično obnesle. Najprej sem imel občutek, da mi bo noga v čevlju drsela, vendar sem se zmotil. Nogavice zagotovijo dober oprijem med stopalom in čevljem in noga je bila zelo stabilna. Ko sem nogavice prvič uporabil, nisem občutil nobenega pritiska na prste in nobenih bolečin, niti po 1500m spusta. Po dveh dnevih pohodništva in plezanja niso imele neprijetnega vonja. Odlično!"
Andrej Štremfelj
Vodič po gorah in alpinistična legenda

Kaj o nogavicah menijo zadovoljni uporabniki:

"Tako udobne in tople, da ga je nemogoče razumeti"

5/5

"Kot ljubitelj narave preživim v gozdu ali gorah vsaj 100 dni v letu. Do sedaj sem uporabljal nogavice drugih proizvajalcev, ki so se mi zdele dobre, dokler nisem preizkusil moher nogavic. Moram reči, da so te nogavice neverjetne. Uporabljal sem jih v mrzlih in mokrih pogojih na Finskem in Švedskem. Nogavice so tako udobne in tople, da je to težko razumeti. Tudi po dolgem in napornem dnevu so nogavice udobne in suhe. Poleg tega pa jih lahko nosiš več dni zapored brez pranja. To je nekaj česar ne moreš narediti z nobenimi drugimi nogavicami."

Petri Aarnio

Finland

"Udobne in zanesljive!"

5/5

"Udobne in zanesljive - celo v Avstrijskih gorah!"

Christian Hahn

Austria

"Moraš jih preizkusiti, da lahko verjameš"

5/5

"Moraš jih preizkusiti, da lahko verjameš. Najboljši izziv za nogavice je dolg izlet, kjer nimaš izbire in moraš nogavice nositi ure in ure. Brez neprijetnih vonjah in potenja, udobje pa traja in traja. Izjemno!"

Žane

Slovenia

"Nogavice primerne za najtežje izzive"

5/5

"Te nogavice uporabljam za najbolj zahtevne lovske podvige. Veliko hoje, težka oprema in stopala v zaprtih škornjih - to so edine nogavice, ki lahko zdržijo moj ritem."

Ales Z

Slovenia

"vzpon 2000 metrov brez žuljev"

5/5

"Odlične nogavice! V novih čevljih sem preplezal več kot 2000 metrov brez žuljev - zaradi teh nogavic! Nogavice so udobne, dihajo in izjemno dolgo ostanejo sveže, brez neprijetnih vonjav."

Gorazd

Swiss

Darilo iz Južne Afrike:

Kot Južnoafričan, ki že več kot 10 let živi v Evropi, in kot direktor mednarodnega podjetja, podjetnik in pohodnik, bi rad z vami delil najboljše izdelke, ki jih ponuja moj “dom”.

Južnoafričani dobro poznamo kvalitetne nogavice in moč narave. Več kot polovica moherja na svetu je pridelanega v Južni Afriki. Vsak Alles Mooi izdelek je narejen s pomočjo starih tradicij, znanja, strasti, izkušenj, podpore lokalnim skupnostim in truda, da s svojim delom v naravi povzročamo čim manj neprijetnih posledic.

Prebivalcem Južne Afrike “alles mooi” pomeni vse lepo, za nas preprosto pomeni veliko ljubezni in strasti, iz srca. Alles Mooi je nastal iz skupnih vrednost, integritete, ljubezni do narave ter veliko truda in vztrajnosti. Pri nas dobite to, kar vidite na etiketi. Ljubezen, strast in pozornost na detajle so osnovne sestavine vseh izdelkov v Alles Mooi ponudbi.

Izberite prave lovske nogavice za vas:

Edinstvena kombinacija naravnih materialov združena v nogavice primerne za ljubitelje lova.

TRACKER Mohair nogavice

Izjemno priljubljena med lovci. Ojačana, srednje visoka nohavica, ki sega tik pod koleno. Omogoča uravnjavanje temperature v hladnem ali toplem vremenu. Nogavica primerna za lov in druge vrste aktivnosti.

 

Ojačana nohagavica primerna za lov v vseh letnih časih.

 

Sestava: 18% moher, 18% merino volna, 36% bambus, 28% poliamid.

VENTUS Mohair nogavice

Izjemno priljubljene med lovci, zaradi svoje prilagodljivosti. Nogavice primerne za lov, zahtevne pohode in tek ali vsakdanjo uporabo,

 

Prilagodljive ojačane nogavice, ki so primerne za vse letne čase.

 

Sestava: 18% moher, 18% merino volna, 36% bambus, 28% poliamid. 

ALPHA extreme Mohair nogavice

OBLIKOVANE ZA UPORABO V IZJEMNO HLADNIH IN ZAHTEVNIH POGOJIH

Primerne za lov v zahtevnih vremenskih pogojih. Popolnoma oblazinjena nogavica iz moherja, ki odvaja vlago in stopala ohranja suha.

Oblazinjeno stopalo zagotavlja dodatno udobje, elasticiran trak na vrhu pa poskrbi, da nogavica ostane na svojem mestu. 

Sestava: 23% moher, 23% merino volna, 28% bambus, 26%poliamid

Naše jamstvo

Če po 7 dneh nošenja ALLES MOOI nogavic ne boste popolnoma navdušeni, vam bomo povrnili denar.

Vemo, da boste nas ALLES MOOI nogavicami navdušeni tako kot mi. Več kot 95% naših kupcev se vrne po drugi, tretji ali četrti par nogavic. Če pa iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni po tem, ko ste 7 dni nosili nogavice ALLES MOOI, vam povrnemo denar. Pišite nam na info@alles-mooi.com in posredovali vam bomo naslov, kamor lahko vrnete nogavice. Čeprav popolnoma verjamemo v naše nogavice, se zavedamo, da ne bodo ustrezale popolnoma vsem.