Close

Sledite nam na:

Naša zgodba

 

Alles Mooi v Južni Afriki pomeni “vse lepo”; pomeni veliko ljubezni iz srca.

Prepotovali smo veliko krajev in živeli v različnih državah. Vsaka destinacija je imela svoje “pluse in minuse”, zato smo se odločili, da bomo usvtarili unikatne izdelke, ki bodo ljudem omogočali, da bodo doživeli nove izkušnje.

Hrepenimo po obilju narave. Že od malih nog smo razvijali veliko ljubezen do odprtih prostorov, sonca in vsega naravnega. Naše ravnovesje v življenju je osnovano na nekaj navadah, ki jih predano vzdržujemo.

Izvir mladosti se skriva v vsemu naravnem. Stremimo k temu, da nikoli ne bomo običajni.

Danes so Alles Mooi produkti iz moherja, volne in bambusa, ki so narejeni v Južni Afriki.

Vsi izdelki so proizvedeni s pomočjo starih tradicionalnih znanj, strasti, izkušenj, podpore lokalnim skupnostim in želji, da s svojimi dejanji na zemlji pustimo čim manj negativnih posledic.

Alles Mooi je nastal iz skupnih vrednot, integritete, ljubezni do naravnega ter veliko truda in vztrajnosti.

Pri nas dobite to, kar vidite. Ljubezen, strast in pozornost na detajle so osnovne sestavine vseh izdelkov v Alles Mooi ponudbi.

Če povzamemo na kratko, smo zmes slovenskega in južnoafriškega. Ponosni smo na svojo dediščino in gradimo prihodnost, kjer bodo naše stranke postale zveste stranke za vse življenje.

Vemo, da nismo popolni, vendar se še vedno trudimo, da bi bili čim boljši!

 

TEMELJNE VREDNOTE

Stranka najprej

Naše stranke so za nas prva prioriteta. Stranke za vse življenje. Naše stranke morda nimajo vedno prav, vendar so KRALJ.

Okolju prijazno

Trudimo se, da naša dejanja puščajo čim manj negativnih posledic,da bodo prihodnje generacije uživale v naravi, kakršno poznamo. Cenimo dar narave.

Naravna vlakna

Uživajte v naravnem. Razkošje z jasno odgovornostjo za naš planet. Užitek z družbeno in okoljsko skrbjo.

 

David